< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.05
2012
Les JERC se sumen a la marxa reivindicativa fins a l’Hospital Joan March i anuncien accions a favor de la sanitat pública

Les Joventuts d’Esquerra Republicana han participat de la caminada en contra del tancament de l’hospital de Bunyola, Joan March.

Aquest dissabte ha tengut lloc a Bunyola, la primera gran mobilització en contra del tancament de dos hospitals públics de la qual, les JERC, n’han pres part. Més de dues mil veus han cridat ben fort en contra d’una de les mesures del Govern Bauzà per, segons els populars, reduir despesa pública.

La portaveu de les JERC, Esperança Mateu, ha declarat que "tota la societat mallorquina es veurà afectada per aquesta mesura que ha qualificat d’aberrant". Segons Mateu, “Bauzà i els seus sèguit intenten tirar per terra el sistema sanitari que tants anys ens ha costat tenir i que és el pilar bàsic de l’estat del benestar al qual volem aspirar”.

El jovent independentista considera que el tancament de dos hospitals públics només engrandirà el nombre d’aturats de les Illes Balears i que posarà en situació de risc a molts dels malalts que necessiten el tipus d’atenció especial que es dóna tant a l’Hospital General com al Joan March.

Finalment les JERC han anunciat que duran a terme diverses accions en contra del tancament d’aquests dos hospitals públics i que no quedaran de braços plegats veient com les decisions suïcides del govern d’ultradreta, encapçalat per José Ramón Bauzà, queden impunes.