< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.10
2010
Marina Sureda és des d'avui la primera regidora de les JERC a Eivissa!!

La portaveu de les JERC a Eivissa, Marina Sureda, és des d'aquest matí regidora a l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, convertint-se així en la primera regidora de l'organització juvenil independentista a Eivissa i de totes les Illes. Sureda ha promès el càrrec per imperatiu legal i entra a forma part del consistori d'uns dels municipis amb més activitat turística dels Països Catalans. Sureda anava a les llistes de la coalició PSOE-ExC (Eivissa pel Canvi) i ha recollit l'acta de regidora després de substituir Julián Calderón.

La portaveu de les JERC a Eivissa, Marina Sureda, és des d'aquest matí regidora a l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, convertint-se així en la primera regidora de l'organització juvenil independentista a Eivissa i de totes les Illes.

Sureda ha promès el càrrec per imperatiu legal i entra a forma part del consistori d'uns dels municipis amb més activitat turística dels Països Catalans. Sureda anava a les llistes de la coalició PSOE-ExC (Eivissa pel Canvi) i ha recollit l'acta de regidora després de substituir Julián Calderón.

Marina Sureda és militant d’Esquerra i viu al nucli de Santa Agnès de Corona, té 22 anys i estudia Filologia Catalana. Sureda ha acceptat aquest nou repte després d’ocupar el número 12 en la llista electoral de PSOE-ExC. Esperança Mateu, portaveu de les JERC a les Illes Balears i Pitiüses, ha felicitat a la portaveu d’Eivissa i ha manifestat que “des de les JERC estam satisfets que una militant sigui ara regidora” A més, Mateu ha afegit que “aquest és un fet que demostra que el jovent independentista cada vegada està més qualificat per ocupar llocs de responsabilitat a les institucions locals”

Des de les JERC ja s'ha posat la maquinària en marxa de cara a les properes eleccions de maig per tal d’aconseguir que el precedent creat, ara amb la nova regidora a Sant Antoni de Portmany, no sigui l’únic cas.

marina_sureda-4962-830.jpg marina_sureda-4962-830.jpg