< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.06
2006
Puigcercós i Aragonès expliquen els perquès del NO

L’acte ha començat amb una roda de premsa en què Pere Aragonès, portaveu nacional de les JERC, ha explicat breument els motius pels quals el jovent independentista ha decidit fer una forta campanya a les universitats del país. Joan Puigcercós, president del Grup Parlamentari al Congrés dels Diputats i secretari general d’Esquerra, ha explicat els motius bàsics pels quals els estudiants han de votar NO a un estatut que “no els garanteix la solució de la precarietat estudiantil ni laboral que pateixen les joves i els joves catalans”.

Gairebé davant de 200 estudiants han exposat les raons per les quals cap jove no hauria d’emetre un vot a favor d’un Estatut que impedeix l’emancipació del jovent català, perquè té un finançament retallat a la màxima expressió.

Aragonès ha declarat que “els joves no podem acceptar un Estatut retallat” perquè “de cap manera no ens hem de deixar vendre una nova hipoteca”. Puigcercós, incidint més en temes del finançament, ha fet una “classe pràctica” per a totes les persones assistents, en què ha explicat els desavantatges que suposa aquest Estatut en tots els àmbits de la vida quotidiana d’una persona jove (transport, habitatge, estudis...).
{mosimage}

upf_noestatut-18.jpg upf_noestatut-18.jpg