< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.01
2020
Segona edició de l'Escola Federal de Formació del Jovent Republicà de les Illes

El passat 29 de desembre de 2019, va tenir lloc la II Escola Federal de Formació de les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Illes Balears i Pitiüses, a Binissalem (Mallorca).

L’Escola va constar de quatre formacions, una d’elles desglossada en dues. La primera formació, a càrrec d’en Marcel Pich, sobre cultura popular i neofestes; la segona, a càrrec d’en Miquel Oliver, batle de Manacor, i en Joan Gaià, regidor de Manacor, sobre municipalisme; la tercera, va consistir en un taller d’activisme a càrrec dels companys David Barnet i Aitor River; i la quarta, a càrrec de na Marta Rosique i en Duran Matamoros, sobre antiracisme.

La jornada es valora de manera molt positiva i se’n destaca la millora organitzativa respecte de la passada edició. A part de la militància del Jovent Republicà de les Illes, també hem comptat amb la presència de companys del Principat i del País Valencià, cosa que també es considera una fita remarcable perquè ajuda a la militància a tenir sempre present el nostre marc d’actuació: els Països Catalans. Durant la nit, també hi va haver temps per a espais més distesos i activitats de coneixença que són part indispensable de qualsevol Escola de Formació del Jovent Republicà.

L’Escola de Formació del Jovent Republicà de les Illes s’està consolidant de manera molt ràpida com un esdeveniment important del calendari polític. El compromís de la nova Permanent Federal és continuar obrint-la i engrandint-la perquè els resultats obtinguts són molt beneficiosos per la salut de la nostra organització.

Visquen els Països Catalans!

Fotografia presa després de la segona formació, abans de dinar. Fotografia presa després de la segona formació, abans de dinar.