< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.01
2010
VIIIè Congrés JERC-Illes

El passat 29 de desembre es va dur a terme, inaugurant el nou local d’Esquerra-Illes, el VIIIè Congrés de les JERC-Illes, per triar una nova executiva, que queda conformada així: com a Portaveu, Esperança Mateu; Secretari d’Organització, Francesc Jaume; Secretari d’Extensió i Coordinació Territorial, Joan Gaià; Secretari de Medi Ambient, Amadeu Corbera; Secretària d’Imatge i Comunicació, Maria Ferrer; i tanca la llista la Secretària de la Dona, Cèlia Nadal. El congrés va estar presidit pel bon ambient, i pels ànims de la nova executiva, que va deixar clara la voluntat i la il·lusió de treballar dur per les JERC.

 
Quan es donà per tancat el debat, membres de la permanent nacional i militants d’arreu dels Països Catalans acompanyaren l’acomiadament de l’acte. També amb les intervencions del president d’Esquerra-Illes, Joan Lladó; el Portaveu Nacional de les JERC, Gerard Coca, i la nova Portaveu de les JERC-illes, Esperança Mateu. Per altra banda, també varen intervenir els convidats Joan Ferrà dels JEN-PSM, Xavi Galán de Joves d’Esquerra Unida i Jordi Escandell com a representant del Consell Joventut.

 
A la cloenda també es va agrair al militant Pau Arranz tots els dies, incomptables, dedicats a les JERC. Pau va començar a militar de ben jove i des dels inicis de les JERC. Tal i com va afirmar ell mateix, va entrar a l’organització quan es va adonar que tenia “consciència de país”, en el seu cas, quan només era un jovenell. Ara, però, la seva maduresa fa que hagi d’abandonar la “J” de jove, per aportar tota la seva experiència i els seus coneixements a Esquerra. Pau, amb molts d’esforços i tenacitat, ha sembrat la seva llavor dins les JERC, i ara, som nosaltres que desitjam que aquesta doni tot el seu fruit i creixi dins la maduresa que implica Esquerra.
 
Com tots els congressos l’acte es va tancar amb puny alt i cantant l’himne, els Segadors.
 
Salut i endavant!