< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.10
2006
Acció de les JERC Ponent pel 12-O

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya de Ponent han presentat el seu candidat a les llistes d’Esquerra per Lleida, el Portaveu Regional Andreu Sánchez, i les principals propostes que la formació presenta per a les eleccions de l’1 de novembre. Sánchez, ha reivindicat que l’objectiu primordial de les JERC és “aconseguir que l’emancipació juvenil sigui una realitat” i per això el seu programa inclou propostes en matèria d’habitatge, de treball, d’educació i de sanitat. En aquest sentit ha explicat que les prioritats de les JERC, entre moltes altres propostes, són impulsar ajudes per aconseguir un habitatge digne, reduir l’atur juvenil i fomentar la contractació indefinida i augmentar la dotació en beques universitàries.

L’acte de presentació ha tingut lloc a la Seu Vella de Lleida, on el jovent independentista ha desplegat una estelada gegant per fer extensiu el missatge al màxim de persones de les terres de ponent. Un missatge que, coincidint amb el dia de la Hispanitat, reivindicava també que “les JERC-Ponent no tenen res a celebrar”. Tal com ha explicat el seu Portaveu, Andreu Sánchez, des de les JERC no comparteixen una diada que celebra el començament “d’un dels genocidis més grans de la història”, així com “l’enaltiment d’un estat espanyol que implica la negació del dret col·lectiu més fonamental com el de decidir lliurement el nostre futur”.

El cap de llista d’Esquerra de Lleida, Carmel Mòdol, també ha estat present a la presentació, i ha donat tot el seu recolzament a les JERC, la primera organització política juvenil dels Països Catalans.

12o_ponent-73.jpg 12o_ponent-73.jpg