< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.05
2019
El Jovent Republicà és l’organització juvenil amb més candidats i candidates a les llistes de les Eleccions Municipals a les comarques de Ponent.

Posem la nostra plena confiança en les candidatures d’Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal d’arreu del territori perquè podem afirmar convençuts que són motor de progrés i de República

El Jovent Republicà, l’organització juvenil d’Esquerra Republicana de Catalunya, presentarà una vintena de candidats i candidates que es trobaran incorporats en les llistes del partit republicà de la Federació Regional de Lleida, per a les eleccions municipals i europees del proper 26 de maig.

 
Sota el lema impuls republicà i ara repúbliques, l’organització juvenil, es presenta a localitats com Lleida, Balaguer, Cervera, Mollerussa o Agramunt, entre d’altres. En el cas d’aquesta darrera localitat urgellenca, fins i tot amb sis candidats i candidates de la formació juvenil (vegeu foto).
 
D’entre els candidats i candidates del Jovent Republicà, en destaca l’Adrià Codina, que és el novè candidat a la llista del Miquel Pueyo a la capital ponentina, elKevin Domínguez, tercer a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal a Balaguer, o la Meritxell Ramon, candidata número quatre a Cervera.
 
La portaveu de Ponent de Jovent Republicà, Noemí Fabregat, ha destacat ‘la importància de que els i les joves puguem tenir representació institucional per tal de traslladar les demandes del carrer, de les places i de les universitats a les institucions’.
 
En la mateixa línia, el secretari d’Organització regional, Pol Baldomà ha volgut incidir en el fet que ‘posem la nostra plena confiança en les candidatures d’Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal d’arreu del territori perquè podem afirmar convençuts que són motor de progrés i de República’.

Candidats i Candidates dels Països Catalans Candidats i Candidates dels Països Catalans