< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.10
2007
EL NOSTRE 12 D'OCTUBRE

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya de Ponent faran com ja és tradició, el seu acte reivindicatiu el dia 12 d’octubre, en motiu de la celebració del Dia de la Hispanitat. En aquesta ocasió, el jovent independentista de ponent, desplegaran una estelada gegant a partir de les 11 del matí a la muralla de la Seu Vella per reivindicar que el poble català no té res a celebrar en una data com aquesta, una festivitat que commemora el dia que va començar un dels genocidis més grans de la història. Així mateix, tenint en compte la petició del PP de fer onejar les banderes espanyoles als balcons de les cases, les JERC reivindiquen la senyera i l’estelada com l’única bandera de Catalunya i per això es farà onejar des del punt més alt de la ciutat.
Durant l’acte també es farà la lectura del manifest i hi haurà una atenció als mitjans de comunicació a les 13 hores per part del Portaveu de les JERC –Ponent, Andreu Sànchez. 
Val a dir que l'acte serà la culminació de la visita guiada organitzada per la Secció Local d'ERC de Lleida, que recorrerà els punts emblemàtics de la ciutat que estan directament vinculats amb el recorregut que van fer les tropes de Felip V ara fa 300 anys.