< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.11
2020
El ponentí Marçal Escartín escollit com a membre de la Permanent Nacional

Aquest cap de setmana, les Joventuts d’Esquerra Republicana que ha reunit més de 400 persones en format telemàtic a causa del context de pandèmia, han renovat els seus principals càrrecs orgànics que estaran al capdavant de l’organització durant els pròxims dos anys.

Les joventuts han escollit en Marçal Escartín secretari de cooperació i política internacional. L’agramuntí per tant, s’encarregarà de mantenir els contactes amb organitzacions d’altres països així com seguir ampliant i difonent el missatge de la independència arreu. El mateix congrés ha escollit el lleidatà Oriol Olmo com a conseller nacional del Jovent Republicà.
 
Na Kènia Domenech pendrà el relleu de’n Pau Morales després de 4 anys essent portaveu nacional convertint-se en la primera dona en ocupar aquesta posició després de ser secretaria d’organització durant els darrers dos anys. L’organització empren una nova etapa amb lideratges renovats però mantenint el fil roig i la lluita que els ha caracteritzat durant aquests 90 anys d’història que celebraran l’any vinent

En Marçal Escartín, nou membre de la Permanent Nacional En Marçal Escartín, nou membre de la Permanent Nacional

ARTICLES RELACIONATS