< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.04
2006
En marxa la segona edició del concurs Música Jove Ponent

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) de Ponent organitzen per segon any consecutiu el "Música JOVE 2010", un concurs musical de grups novells en català de les terres de Lleida. El premi pel grup guanyador és tocar a l'Acampada Jove 2010, que enguany celebra el seu 15è aniversari i que tindrà lloc a Montblanc els dies 15,16, 17 i 18 de juliol.


Si estàs interessat en participar al concurs Música Jove, pots consultar les BASES (descarrega't el PDF a l'apartat documents) on està explicat el procediment.


De tots els grups participants l'organització del certamen farà una pre-selecció de grups segons l’originalitat i la qualitat de les cançons –independentment de la temàtica, l’estil o la qualitat de la gravació.


Aquests quatre grups actuaran en la final del concurs en un concert que tindrà lloc el dissabte dia 12 de juny a Tàrrega.


A la final, el sistema de votacions en el concurs serà per sufragi: A cada consumició de la barra que s’adquireixi, es rebrà una papereta de vot per escollir el grup preferit. Un cop acabin els concerts es farà el recompte, i el que tingui més vots serà el guanyador.


Per seguir informat en tot moment de l'evolució del concurs, mira www.jerc.cat/ponent