< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.11
2020
Escollim la cerverina Sara Domenjó com a cap de llista pel 14 de febrer a LLeida

Hem escollit la cerverina Sara Domenjó i el salassenc Roger Palacín com a representants del conjunt del jovent a la demarcació de Lleida. Dos perfils compromesos amb el territori, estudiants de la Universitat de Lleida i orgullosos de poder ser l’altaveu de les reivindicacions juvenils de cara a les eleccions que han de bastir les majories per encarar la reconstrucció del país i consolidar el camí cap a la independència.

Aquest cap de setmana, el Consell Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana ha ratificat els resultats sortits dels diversos congressos de circumscripció per escollir els candidats del Jovent Republicà a les llistes d’Esquerra Republicana pel 14 de febrer.

A Ponent, han sortit ratificats la cerverina Sara Domenjó i el salassenc Roger Palacín com a representants del conjunt del jovent a la demarcació de Lleida. Dos perfils compromesos amb el territori, estudiants de la Universitat de Lleida i orgullosos de poder ser l’altaveu de les reivindicacions juvenils de cara a les eleccions que han de bastir les majories per encarar la reconstrucció del país i consolidar el camí cap a la independència.


Tant la Sara com en Roger han coincidit que el moment actual és complicat per poder traslladar missatges clars, però que les demandes que es plantegen són les històriques de territoris com Ponent i el Pirineu que s’han vist accentuades per la pandèmia. Volem guanyar per revertir-ho.

 

La cap de llista del Jovent Republicà a Lleida La cap de llista del Jovent Republicà a Lleida