< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.11
2015
Kevin Domínguez escollit nou Portaveu de les JERC-Ponent

El militant balaguerí, Kevin Domínguez Bruque, ha estat escollit nou Portaveu de les JERC-Ponent.

Avui dia 21 de novembre les JERC-Ponent han escollit nou Portaveu regional i una nova executiva. L’escollit portaveu ha estat en Kevin Domínguez Bruque, també portaveu de la secció local de l’organització a Balaguer. L’acompanyaran a l’executiva en Ramon Solé i Moyà, en Gabriel Ramon i Molins, en Pol López Adell i en Pau Casas Torres. La federació regional de les JERC, les JERC-Ponent, s’han reunit avui a Balaguer en Congrés regional per tal d’encarar els dos anys que venen al davant. Durant la reunió, s’ha reiterat les ganes d’augmentar la militància i fer créixer l’organització territorialment per vetllar pels objectius del jovent independentista.
El Congrés regional ha estat l’encarregat d’escollir en votació els membres de la nova executiva permanent de la federació regional. La candidatura guanyadora ha exposat el seu projecte polític i s’ha compromès a dur a terme les propostes de treball exposades així com defensar el feminisme, la república, la llengua i la sostenibilitat del país entre altres temes.
Ara, en Kevin Domínguez i el seu grup de treball es disposen treballar com mai amb les JERC-Ponent per tal de vetllar pels seus objectius i lluitar per la independència.

jerc_ponent_nova_permanent jerc_ponent_nova_permanent

ARTICLES RELACIONATS