< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.02
2014
Les JERC Vallès renoven la Permanent Regional

La regional de les JERC al Vallès convocàrem, el passat dissabte 15 de febrer, totes i tots els militants de les dues comarques vallesanes, l’Oriental i l’Occidental, a un congrés per tal de renovar la nostra Permanent

La candidatura única que s’hi presentà fou escollida per àmplia majoria, de tal manera que les responsabilitats quedaren distribuïdes amb Montserrat Ventura com a Portaveu, Laia Girós de Secretària d’Organització, Oriol Rodríguez a finances, Ariadna Martín a la secretaria de formació, Guillem Pujadas a càrrec de la política municipal i Ona Martínez com a Secretària de Comunicació.

La nova Permanent es presentà amb idees clares d’obertura i extensió de la participació a tota la militància, així com d’esforç i treball. La Montserrat Ventura, reelegida portaveu, recalcava que “ens espera un any decisiu pel país i, per tant, per a tots i totes nosaltres, que portem temps lluitant perquè arribi el moment. Ara no podem defallir i, per això, des del Vallès seguirem empenyent al màxim per assolir el nostre objectiu”. Afegia també que “igual que volem una renovació i modernització del sistema polític actual, amb una major participació i obertura a la ciutadania, nosaltres crearem comissions obertes a tota la militància. L’opinió, les ganes i l’esforç de tots els militants són la nostra base”.  

Congrés JERC Vallès Congrés JERC Vallès