< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.05
2007
LES JERC BLANES PRESENTEN LA SEVA CAMPANYA SOTA EL LEMA: "Mulla Segur, Mulla't per Blanes"

El passat divendres les JERC Blanes varen donar el tret de sortida a la campanya electoral. Després d’haver presentat el programa electoral per a la Regidoria d’Emancipació Juvenil ja fa unes setmanes, les JERC de Blanes varen presentar en una xerrada informativa amb Conrad Son, director de cinema; Joan Puig, candidat d'Esquerra a l’alcaldia, i Joan Bertrana, número 6 de la candidatura d’Esquerra Blanes, la campanya "Mulla Segur, Mulla’t per Blanes" "Si mulles, no te la juguis. Si mulles fes-ho amb Protecció". Aquesta campanya que ha tirat endavant les JERC Blanes, juntament amb Esquerra Blanes, pretén conscienciar la societat de la importància de la utilització del preservatiu en les relacions sexuals com a garantia per evitar des d'embarassos no desitjats fins a la prevenció de malalties de transmissió sexuals.

El passat divendres les JERC Blanes varen donar el tret de sortida a la campanya electoral. Després d’haver presentat el programa electoral per a la Regidoria d’Emancipació Juvenil ja fa unes setmanes, les JERC de Blanes varen presentar en una xerrada informativa amb Conrad Son, director de cinema; Joan Puig, candidat d’Esquerra a l’alcaldia, i Joan Bertrana, número 6 de la candidatura d’Esquerra- Blanes, la campanya “Mulla Segur, Mulla’t per Blanes” “ Si mulles, no te la juguis. Si mulles fes-ho amb Protecció”.

Aquesta campanya que ha tirat endavant les JERC Blanes, juntament amb Esquerra Blanes, pretén conscienciar la societat de la importància de la utilització del preservatiu en les relacions sexuals com a garantia per evitar des d'embarassos no desitjats fins a la prevenció de malalties de transmissió sexuals. Per això les JERC i Esquerra de Blanes repartiran 10.000 preservatius els pròxims caps de setmana pels principals locals d’oci nocturn de la població.

Per aquest motiu, el proper 12 de maig, amb la presència de la diputada de les JERC al Congrés dels Diputats, Laia Cañigueral, juntament amb el també Diputat d’Esquerra al Congrés dels Diputats i candidat a l’alcaldia, Joan Puig; el portaveu de les JERC Comarques Gironines, Eduard Adrobau;el portaveu de les JERC Blanes, Marc Puig, i la presència de diferents representats de la Candidatura d’Esquerra Blanes, es realitzarà una repartida de preservatius pels principals bars d’oci nocturn de Blanes.

Cal informar també que durant els propers divendres i dissabtes del mes de maig se seguiran repartint preservatius per les diferents zones d’oci nocturn de la vila. També volem informar que es pot passar a recollir el preservatiu exclusiu per l’oficina electoral d’Esquerra Blanes (passeig de Dintre,18) o enviant un correu electrònic a [email protected].

anunci_condons-232.jpg anunci_condons-232.jpg