< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

15.10
2007
Les JERC Sarrià - Sant Gervasi celebren el seu congrés local

El passat dijous dia 11 d'Octubre de 2007, les JERC Sarrià - Sant Gervasi van celebrar el seu congrés annual. En aquest congrés, on hi van assistir una quinzena de persones, es va decidir per unanimitat la nova executiva, que portarà l'organització de la secció comarcal durant el pròxim any, així com també es va aprovar l'informe valoratiu del 2007.

El reelegit portaveu, Jordi Jacas va dir, i així van coincidir tots els altres membres de l'executiva, que el treball diàri i la implicació de tota la militància són la principal eina per tirar endevant el projecte d'un altre districte més social i respectuós amb el medi ambient.

El portaveu de les JERC Barcelona, també militant de les JERC Sarrià - Sant Gervasi, va destacar l'importància dels casals per fer una regional forta, i que desde l'executiva des de les JERC Barcelona s'ajudaria en tot el que fés falta per poder impulsar el treball dels casals, tant en soport logístic com humà. Per concloure el congrés es va fer un piscolabis en un aire més distès, on els nous càrrecs van rebre la felicitació de tots els membres presents.