< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.11
2006
Meeting socialista

El passat dia 17 d’Octubre, les JERC Sarrià St. Gervasi, solidaries amb el poble de Colòmbia, van realitzar un meeting –botifarrada, en el qual es va mostrar la solidaritat del jovent de Sarrià amb els ciutadans de Colòmbia, oprimits per la falsa democràcia d’Uribe. El meeting, va comptar amb l’assistència de 60 simpatitzants de les JERC, que gràcies a les intervencions de: Juan Carlos Villamizar, membre del Partit Comunista de Colòmbia, Luz Helena Ramírez, del Movimiento de Victimas de Crímenes de Estado, i una membra de l’IPO i el Portaveu de la comissió de Política Internacional de les JERC, van poder conèixer de primera mà les adversitats dels joves socialistes de Colòmbia.
 
Juan Carlos, va subratllar la valentia de les JERC Sarrià per denunciar el crims que es cometen impunement, cossos de líders estudiantils que apareixen al mig de la selva amb uniformes de les FARC, desaparicó d'estudiants, etc... També va dir que un acte com aquest allà a Bogotà no hauria estat possible gràcies a les forces de seguretat de l’estat. Per això el jovent socialista del districte ho denuncia, perque no podem deixar que els mass-media que es dediquen a criticar els líders escollits democràticament d’altre països de l’Amèrica del Sud no denunciïn els crims d’Uribe! Prou ara més que mai solidaritat amb el jovent socialista de Colòmbia! Per que la lluita d’una poble cap a l’alliberament és el de tots!
 
Aquest acte també va servir per donar el tret de sortida a la campanya Socialista que el jovent del barri durà a terme aquesta tardor. Per tan, si no heu pogut assistir a l’acte, demaneu informació als joves sarrianencs de les JERC, per col·laborar ens les properes accions contra la situació del 4rt món al districte o contra el consumisme, també podeu adreçar-vos a [email protected] i  per tal de publicar articles a la nostra revista, oberta a tot el jovent independentista i socialista de Sarrià i St. Gervasi.
 
Per la solidaritat internacional, per el socialisme, per l’alliberació nacional, milita les JERC!