< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.12
2008
5-D: Una altra jornada de lluita contra la constitució!

El passat dissabte, 5 de desembre els joves de les JERC - Baix Llobregat van celebrar la seva ja habitual diada anticonstitucional a l'Hospitalet de Llobregat; comptant amb la participació d'una vintena de joves que van alçar la seva veu en contra de la carta magna; acabant amb la lectura d'un manifest just davant de l'Ajuntament.

Sota la consigna "NO a la Constitució" el jovent de les JERC va recórrer la Rambla Just Oliveras i el Carrer Major de l'Hospitalet cridant en contra d'un text que imposa un exèrcit per reprimir el dret de qualsevol comunitat a la independència; que imposa una caducada monarquia hereva de la dictadura que va castigar l'Estat dunrant 40 anys i que ni tan sols permet el desenvolupament autonòmic. Un cop al final del recorregut de la manifestació; es va porcedir a la lectura d'un manifest. Un cop acabat l'acte, els joves van unir-se a la festa política de la Plaça dels Àngels de Barcelona.

El portaveu de les JERC - Baix Llobregat, Sergi Morales, ha declarat que "arribats al punt en què aquest text impedeix el creixement de Catalunya dins l'Estat; només queda la via de la independència"; afegint posteriorment que "els primers referèndums populars seràn els missatgers responsables de fer evident la crida per la independència arreu del territori".