< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

06.11
2011
Tu pots lluitar pels teus somnis

El doble llast que tenim el jovent català, amb l’Estat Espanyol i els mercats com a opressors de les nostres aspiracions, només el podem combatre amb el nostre esforç i compromís. Com a joves independentistes i d’esquerres tenim la responsabilitat del proper 20 de novembre imposar-nos davant l’espanyolisme centralista i el catalanisme ranci.

Tenim propostes en matèria d’universitats i educació; en termes d’ocupació, formació i treball; en habitatge, en sostenibilitat, en equilibri territorial, en salut, en infraestructures, en finances, en… tenim idees i projectes per aconseguir el que ens pertany: un Estat propi per a la nostra nació, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. Construint, aconseguirem la independència que necessitem per sortir de l’atzucac on ens han portat.

Per això, cal implicar-nos, sumar esforços, amb honestedat i treball, perquè només nosaltres podrem assolir el que ens proposem.
Mitjançant les nostres vies de lluita, la mobilització juvenil, la presència al carrer i la tasca a les institucions (arreu del país fem feina als nostres ajuntaments i consells comarcals), la nostra tasca a associacions i implicant-nos i comprometent-nos dia a dia amb el nostre entorn, ho aconseguirem.

Només nosaltres podrem combatre els partits que, disfressats sota diferents sigles (PSOE, PP o CyU, per exemple), es presenten a aquestes eleccions.

Així doncs, despertem i mobilitzem-nos! El 20 de novembre, anem amb massa a expressar els nostres anhels a les urnes! Per la dignificació de la política, pel poble, la terra i la llibertat!

Isaac Peraire
  • Isaac Peraire Soler
  • Candidat de les JERC a les eleccions al Congrés dels Diputats
  • 23/04/2024
  • t: @
  • b: