< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

21.11
2010
La gent valenta no farà ni un pas enrere!

No acatarem cap sentència ni les decisions que es prenen a milers de kilòmetres de casa nostra! Resistirem tots els atacs del Partit Popular! Només la gent valenta podrà defensar el català, els catalans i catalanes i Catalunya! Si fos per convergència i el partit socialista ni podríem veure pel·lícules en català, ni podríem anar a la universitat en català! Només saben recollir engrunes o regalar els pans! En aquests moments està en joc el nostre futur. El jovent independentista som el jovent valent que diu prou a les agressions contra la nostra llengua, prou agressions contra la nostra nació!

La gent valenta d’Esquerra és la que s’ha plantat per combatre una crisi que veiem com s’acarnissa amb el jovent. Una crisi que no ens deixa dibuixar el nostre projecte vital tal i com voldríem. Una crisi que segons alguns ens està condemnant a ser la generació perduda. La gent valenta manté un combat diari contra el risc d’exclusió social i hem fet grans passos com la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil, les Borses joves d’habitatge, un acord de mesures per l’ocupació juvenil, hem donat la veu al jovent per definir un pla nacional i hem fet allò que els que es diuen forts no van saber fer en 23 anys, hem aprovat la Llei de Joventut!

Si les JERC i la gent valenta d’Esquerra hem estat capaços de fer un salt endavant tan important i blindar les polítiques d’emancipació juvenil del govern, imagineu-vos que seriem capaços de fer si tinguéssim un estat lliure!

Estem a les portes d’unes eleccions on ens hi juguem molt més que l’alternança de partits en un govern. Aquestes eleccions hauran de servir per encarar el futur de Catalunya. És un moment important que pot ser decisiu. O reculem, i ens estanquem en la via autonomista com sembla que alguns pretenen o fem un pas endavant i ens arrisquem com volem la gent valenta d’Esquerra. En proper 28N podríem estar escollint el Parlament que ens portarà a la convocatòria d’un referèndum per la independència. Ara, això només serà possible si Esquerra és decisiva. Les enquestes ens diuen que el que està en joc avui és l’àrbitre de la política catalana. Ens podem trobar amb un PP condicionant les polítiques de casa nostra. Us ho imagineu? Més divisió, xenofòbia, espanyolisme... la dreta més rancia. En un moment en què l’independentisme ha arribat a les cotes més altes i estem avançant cap a la majoria social ens veuríem frenats pels pals a les rodes (per dir-ho finament...) del partit popular. Això no ens ho podem permetre! La gent valenta ha d’anar a les urnes perquè junts puguem fer el salt.

La gent valenta d’Esquerra ho tenim clar! Necessitem què Esquerra sigui decisiva perquè és l’única organització política que situa el dret a decidir i la convocatòria d’un referèndum sobre el futur de Catalunya, com a objectiu de la propera legislatura. Només amb un futur lliure podrem solucionar els problemes del present.

El jovent independentista decideix construir un futur i construir-lo en llibertat! El jovent independentista guanyarem el futur amb Esquerra!

Gemma Lago
  • Gemma Lago
  • Candidata de les JERC al Parlament de Catalunya
  • 25/04/2024
  • t: @
  • b: