< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.04
2016
El Connecta obre les votacions per escollir els grups novells que hi participaran

Un any més, a la primavera, arriba el Connecta, el festival més gran de grups novells del Vallès que, enguany, se celebra a Llinars.

El 4 de juny arriba una nova edició del Festival Connecta, que organitzen any rere any les JERC al Vallès, en col·laboració amb l’Acampada Jove. El Connecta és el festival de música de referència per als grups novells. L’objectiu, ja des de la seva creació, és reivindicar i fomentar la cultura, la llengua i la música catalanes. Per aquest motiu, entre concert i concert, també hi actuen colles de cultura popular de l’entorn del municipi on se celebra.
 
El Festival Connecta és, també, una plataforma d’impuls per als grups novells del Vallès, ja que el guanyador de cada edició participa a la final del Música Jove, el concurs de grups novells de l’Acampada Jove.
 
Aquest dimecres, dia 13 d’abril, l’organització ha obert les votacions per tal d’escollir els tres grups vallesans que participaran en la dotzena edició del Connecta. La Gossa d’Era, de Rubí, Altercat, de Terrassa, El Ventilador, de Ripollet, i PenjaRobes, de La Garriga, són els quatre grups que es disputen aquestes places en el concurs.
 
Quins d’ells tindran l’oportunitat de tocar el dia 4 davant de centenars de joves a Llinars? I quin acabarà complint el somni de tocar a l’Acampada Jove?
 
Per participar a les votacions, cal entrar a la pàgina del festival, connecta.cat, i votar per aquell grup que més us agradi.

S'obren les votacions pel Connecta 2016 S'obren les votacions pel Connecta 2016