< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.09
2016
El Nit Bus arriba per fi a Vallvidrera i les Planes!

El Nit Bus N10 va arribar ahir per primera vegada a Vallvidrera. Gràcies a la reivindicació popular i l'acció institucional, s'ha aconseguit un fet que fa quasi 10 anys que les JERC Sarrià - Sant Gervasi reclamàvem. L'Assemblea de Joves de Vallvidrera va organitzar ahir a la nit un acte convidant a tothom a celebrar l'arribada del bus, que es va produir passada la mitjanit. Les JERC Sarrià - Sant Gervasi, juntament amb altres organitzacions del districte, vam ser-hi presents.

El Nit Bus N10 va arribar ahir dijous 15 de setembre de 2016 per primera vegada a Vallvidrera. Gràcies a la reivindicació popular i l'acció institucional, s'ha aconseguit un fet que fa quasi 10 anys que les JERC Sarrià - Sant Gervasi reclamàvem. L'Assemblea de Joves de Vallvidrera va organitzar ahir a la nit un acte convidant a tothom a celebrar l'arribada del bus, que es va produir passada la mitjanit. Les JERC Sarrià - Sant Gervasi, juntament amb altres organitzacions del districte, vam ser-hi presents.

L'N10 és el nou Nit Bus que connecta Vallvidrera i les Planes amb Sarrià. Aquest farà el recorregut entre el passeig de la Bonanova i l'estació dels FGC de les Planes els dijous, divendres, dissabtes i vigílies de festius. Els dijous la freqüència de pas de l'N10 serà d'una hora, començarà a les 00:30h i s'allargarà fins les 5, mentre que la resta de dies prestarà servei de les 3h a les 5h.

Des de les JERC Sarrià - Sant Gervasi portem uns 10 anys duent a terme accions i actes reivindicant la necessitat d'un Nit Bus que arribés a aquesta part del nostre districte. Abans de estar a l'ajuntament del districte, vam ser molt insistents en els consells de barri i plenaris per tal que això es dués a terme, inclús vam presentar un document que afirmava la viabilitat d'aquest projecte. I quan al maig del 2015 vam ser a l'ajuntament del districte, ja a les primeres reunions es va posar el Nit Bus a Vallvidrera i Les Planes com a assumpte prioritari al districte. És per tot això que celebrem que finalment s'hagi pogut complir.



L'arribada del primer bus ahir a la matinada va ser molt aclamada L'arribada del primer bus ahir a la matinada va ser molt aclamada