< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

17.04
2018
Berga acollirà el Ressò 2018

Les Joventuts d'Esquerra Republicana Catalunya Central obren les inscripcions al concurs de música jove de la zona

El Ressò 2018, el concurs de música jove de la Catalunya Central, se celebrarà a Berga. L’edició d’enguany es farà divendres 1 de juny, coincidint amb les festes de la Patum, a la plaça Viladomat, a partir de les 12 de la matinada. El Jovent Republicà -les Joventuts d'Esquerra Republicana- organitza aquest certamen després de l’èxit de l’edició de 2016 a Manresa, i l’absència del concurs l’any passat.

L'objectiu del concurs és promocionar la cultura i la música en català, oferint una bona oportunitat per als joves de la regió que s'inicien en aquest món. D'aquesta manera, alhora, es posa en valor la música en català i els grups novells.

Les inscripcions al concurs són gratuïtes i restaran obertes fins al 25 de maig, tot i que es podria ampliar el termini si fos necessari. Per a inscriure's, cal enviar un correu electrònic a [email protected]. En aquest, hi ha de constar una petita biografia del grup, els noms dels components, una foto del grup, el logo, les adreces de les xarxes socials, el rider tècnic, una mostra de mínim 2 cançons, un correu electrònic i un telèfon de contacte.

Per poder participar en el concurs cal complir 5 requisits bàsics:
1 - Tenir una edat d'entre 14 i 30 anys.
2 - No haver guanyat una edició anterior del concurs.
3 - Tenir com a mínim un membre del grup de la Catalunya Central.
4 - No tenir cap relació contractual amb una companyia discogràfica.
5 - Tenir com a mínim la meitat del repertori del concert en llengua catalana.

El guanyador de l'edició d'enguany l'escollirà el públic, com ja es va fer l’any 2016. Cada consumició al concert servirà per emetre un vot. El guanyador s'anunciarà al final de la vetllada, després del recompte.

Com en les altres edicions, el guanyador del Ressò 2018 passarà directament a la final nacional dels Països Catalans, que se celebrarà durant l'edició d'enguany de l'Acampada Jove. El guanyador de la final nacional es convertirà en teloner d'un dels grups de l'Acampada Jove 2019.

Més informació:
Web del Ressò: http://concursresso.cat/
Facebook del Ressò: https://www.facebook.com/ressocatcentral/
Instagram del Ressò: https://www.instagram.com/concursresso/


Ressò 2016 a Manresa Ressò 2016 a Manresa