< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

22.05
2018
La màscara ha caigut

Per tots els presos polítics, exiliats, professors, cantants, humoristes, bombers i tots els ciutadans que estan perseguits constantment per l’Estat espanyol que ens esquinça diàriament els nostres drets i llibertats.

L’Estat sorgit del règim del 78 està reprimint cada cop més tots els qui no pensem com ell, fent que sembli que s’hagi oblidat del seu passat fosc, del qual mai n’havia sortit, i que darrerament li ha anat caient la màscara del feixisme. Veiem com la justícia espanyola no és gens cega i actua durament contra els independentistes acusant de delictes d’odi, terrorisme i violència, mentre que qualsevol acte vandàlic de la ultradreta espanyola es queda en res i és oblidat ràpidament.
 
El Govern espanyol no vol entendre que com més repressió exerceix més forts ens fem i més ens organitzem per combatre-la, realitzant actes com el de suport a Valtònyc i a Pablo Hasel o manifestacions per no parar d’exigir les llibertats que ens roben, dient ben fort que no ens rendirem fins que aconseguim l’anhelada independència del nostre país, perquè sabem que és la millor solució per tenir les llibertats i els drets que un habitant del segle XXI es mereix.
 
No ens cansarem mai!
Visca la terra lliure!

Marcel Busquets 
@marcel_bc4
Militant de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Girona

Marcel Busquets, militant de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Girona
  • Marcel Busquets
  • Militant de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Girona
  • 29/03/2024
  • t: @marcel_bc4
  • b: