< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.11
2020
SAS ABSOLUCIÓ!

Manifestar-se no és delicte! Davant la repressió, tota la solidaritat.

L'Adrián Sas va ser detingut el dimarts 11 de desembre del 2018 mentre feia un volt pel carrer, arran dels fets del 1r aniversari de l'1 d'octubre. Per aquelles dates, el context social i polític a Catalunya es va caracteritzar per una desmesurada intensitat repressiva per part de l'Estat espanyol, que amenaçava les Institucions, els drets fonamentals i les aspiracions nacionals de Catalunya.

El judici se celebrarà el proper 17 de novembre i l'Adrián s'exposa a una pena de fins a 7 anys de presó. Se l'acusa de desordres públics, atemptat contra l'autoritat i lesions. Un cop més, l'independentisme torna a patir la persecució i la repressió per part de l'Estat i les forces policials. En conseqüència, els partits i les organitzacions independentistes no tenim cap altra opció que posicionar-nos al costat dels encausats.


Així doncs, des del Jovent Republicà del Penedès-Anoia volem fer arribar tot el nostre suport i escalf a l'Adrián, i també als seus familiars i amics per tot el patiment i danys que es deriven d'aquesta situació de judicialització injusta que estan vivint. Tanmateix, demanem al Govern de la Generalitat de Catalunya que es retiri com a part acusatòria en el procés judicial de l'Adrián Sas i exigim l'aturada de la causa general contra l'independentisme.


Davant la repressió, tota la solidaritat. Una forta abraçada. Sas Absolució!

. .