Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2006
9 D'OCTUBRE: PROU DE SER UN PAÍS SEGRESTAT

Fa uns mesos, el PP-PSOE va signar un nou estatut d'autonomia pel qual als valencians ens mantindran lligats a Espanya durant almenys vint-i-cinc anys més. Mentrestant, la ministra espanyola de Cultura es feia la foto amb la Dama d’Elx a la capital del Baix Vinalopó, i exhibia el nostre patrimoni històric com un trofeu més de l’espoli i l’ocupació espanyola.

Mentrestant, els joves valencians fa massa temps que tenim segrestat el nostre futur amb sous que només arriben per pagar les abusives hipoteques, que ens lligaran per a la resta de les nostres vides. El futur de molts estudiants és anar-se’n a treballar a l'estranger, ja que el govern valencià i el govern espanyol no inverteixen en recerca i investigació. Mentrestant la indústria valenciana mor per les deslocalitzacions.

La nostra terra, els nostres rius i valls, continuen segrestats per les immobiliàries. L’especulació sobre el sòl fa inassumible el preu de l’habitatge i impedeix la nostra emancipació. Tot això promogut pel Consell que, en la seua croada pel "progrés", es nega a promulgar la moratòria urbanística reclamada des d’Europa i executa transvasaments i línies d'alta tensió per fer decenes de PAI amb milers de xalets i més camps de golf, posant en risc la salut i el benestar dels ciutadans del País Valencià.

A alguns els han segrestat la consciència, manipulant-los i mentint-los des de Canal9. Però a molts no ens han pogut segrestar l'esperit de lluita. Ni la memòria, ni la paraula. Ni tampoc ens han segrestat l’estima pel nostre país. Nosaltres, les JERPV, juntament amb la resta d'estudiants i treballadors dels Països Catalans, treballarem per recuperar la dignitat nacional del País Valencià i construir un futur il·lusionant. Fem-ho junts!

Espanya ens ha aportat una història de segrestos a colps de repressió. Però els estudiants i treballadors som conscients: SOM UN POBLE SEGRESTAT, PERÒ MAI VENÇUT.

9_doctubre_prou_de_ser_un_pas_segrestat.jpg 9_doctubre_prou_de_ser_un_pas_segrestat.jpg