Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2023
Avancem amb la força del jovent!

Aquest 28 de maig, iniciem un nou cicle de mobilització electoral amb les eleccions municipals, les eleccions a les Corts Valencianes i les eleccions al Parlament de les Illes Balears i Pitiüses i als consells insulars. Després de dos anys del 14F, les eleccions al Parlament de Catalunya, celebrades enmig d’unes restriccions severes, enfrontem un nou escenari on tornem a tenir totes les eines per dur a terme la nostra acció política. 

No podem oblidar que el Jovent Republicà som la veu dels joves, som l’organització que fa de pont entre els carrers i les institucions, som l’única organització capaç de fer d’altaveu de les reivindicacions juvenils arreu.

Els joves d’aquesta generació som els que més crisis socials i econòmiques hem patit i continuem patint en el context actual; crisis que condicionen el nostre present i que determinaran el nostre futur. En aquest context d’emergència juvenil, cal que les persones joves tinguem veu pròpia als pobles i ciutats d’arreu Països Catalans, ja que ningú millor que nosaltres pot donar resposta a les necessitats que tenim.

Cal aprofitar tots els espais des d’on podem transformar la realitat. En aquest sentit, l’espai més proper a la ciutadania -a nivell institucional- són els ajuntaments i és, des de la política municipal, que es poden teixir els vincles més forts amb la ciutadania. És per això que bastim -i volem continuar bastint- un projecte de país basat en els municipis, una xarxa de ciutats interconnectada que doni resposta a les principals preocupacions de la nostra societat. És, també, des dels municipis, des d’on es poden començar a desplegar i construir sobiranies, un procés imprescindible perquè la República Catalana tingui una base material i democràtica sòlida.

Cal entendre aquesta primera contesa electoral com l’inici del procés d’acumulació de forces que ens ha d’acostar a la plena sobirania del nostre territori. És per això que, ara i aquí, som més necessaris que mai. El Jovent Republicà som l’eina més útil per transformar el nostre entorn des del municipalisme.

Aquest 28 de maig, avancem amb la força del jovent!

Aquest 28 de maig, avancem amb la força del jovent! Aquest 28 de maig, avancem amb la força del jovent!