Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2022
Avancem cap a la victòria!

S’acosta una nova Diada Nacional de Catalunya i aquells que sempre hem lluitat per la independència dels Països Catalans tenim el repte de situar un cop més el nostre projecte com l’únic capaç de donar resposta a les necessitats socials de tota la població. És per això que aquest 11 de Setembre ens mobilitzarem arreu amb tota la determinació, força i compromís. Sabem que més d’hora que tard aconseguirem els nostres objectius perquè no ens aturarem fins a la victòria final.

5 anys més tard del referèndum de l’1 d’Octubre de 2017 necessitem urgentment mirar cap endavant per avançar cap a la llibertat. El Jovent Republicà no ens n’amaguem: cal combatre la desmotivació de l’independentisme català. Això implica dirigir una nova etapa d’alliberament nacional que deixi enrere el simbolisme estèril i es focalitzi en maximitzar les nostres forces. Hem de ser capaços de plantar cara a l’Estat espanyol no només a nivell institucional, sinó que cal recuperar la mobilització popular, enfortir el moviment estudiantil, reforçar el sindicalisme nacional i de classe i teixir més complicitats internacionals. La batalla no s’ha acabat i per això l’independentisme hem de recuperar la il·lusió i obrir un nou període ofensiu. L’objectiu és clar: preparar-nos pel proper embat contra l’Estat.

La repressió de l’Estat espanyol no s’ha aturat i adopta moltes formes: centenars de joves amb causes obertes, ciberespionatge massiu, agents de policia infiltrats o coaccions a joves perquè facin arribar informació d’organitzacions juvenils independentistes. Malgrat això, el jovent continuem i continuarem defensant la independència per millorar les condicions de vida de les classes populars en un context de crisi econòmica, inflació i pèrdua de poder adquisitiu en benefici de les grans empreses. Hem d’explicar a tothom que la independència és l’única solució possible per provocar una transformació social radical i afrontar amb totes les garanties els reptes del segle XXI des del nostre país. La independència no és un capritx per a una minoria: és l’eina per deixar enrere el maltracte d’un règim que ens nega una vida digna per a tothom.

La República Catalana arribarà i el Jovent Republicà no deixarem passar cap oportunitat per enfortir les nostres posicions. Portem anys gestant un projecte que cada cop és més guanyador gràcies a la implicació del jovent organitzat i tenim clar que no abandonarem la reivindicació fins que siguem lliures. Treballem incansablement per ser més, ser més determinants i guanyar el pols a l’Estat per aconseguir l’amnistia, l’autodeterminació i, en conseqüència, la independència que ens brindi un horitzó de drets i llibertats.

Avancem cap la victòria, guanyem el pols a l'Estat! Avancem cap la victòria, guanyem el pols a l'Estat!