Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2006
Campanya Eleccions al Parlament

Campanya Eleccions al Parlament


Les JERC, Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya, s’han proposat l’ambiciós objectiu d’arribar a un milió de joves per les eleccions al Parlament de Catalunya de l’1 de novembre. La campanya electoral, segons el portaveu nacional i cap de llista de les JERC, Pere Aragonès, està enfocada a veure que “només les JERC plantarem cara” davant els greus problemes juvenils. L’augment del preu de l’habitatge, els contractes escombraries i els salaris baixos han estat identificats pels joves com els seus principals problemes, davant els quals les JERC prometen “donar guerra” amb “50 principals mesures per a l’emancipació juvenil” que conté el seu programa electoral.


Les JERC tenen previst mobilitzar 100.000 votants joves a favor d'Esquerra que voten per primera vegada o van fer-ho a les darreres eleccions. Aragonès ha fet una crida al vot jove, “tenint en compte que Esquerra fixa com a objectius de legislatura posar les bases d'un procés d'autodeterminació, havent-se fet palès les mancances del nou Estatut”. El portaveu nacional de les JERC ha demanat redoblar esforços a tota la militància.
Així, el secretari d’Imatge i Comunicació de les JERC, Dani Casanovas, ha detallat que s’han editat 50.000 cartells, 100.000 adhesius, una web de campanya, que presentarem properament, 50.000 exemplars d’una revista especial de LA VEU del jovent (revista de les JERC), 150.000 díptics amb les principals propostes juvenils, i una exposició mòbil (5 plafons gegants) on els candidats de les JERC convenceran els joves que passin pels pobles on estigui desplegat.

campanya_eleccions_al_parlament.jpg campanya_eleccions_al_parlament.jpg