Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2022
Capgirem el consum nadalenc, triem l'alternativa

Durant les festes de Nadal i els mesos previs s'evidencia un creixement desmesurat del consum, fruit de la falsa necessitat que potencia i beneficia al capitalisme. 

Novament, el Jovent Republicà engeguem una campanya per denunciar aquesta situació a la qual ens aboca aquest capitalisme irresponsable, un model extractiu que beneficia a les grans empreses multinacionals i que vulnera diversos eixos que considerem fonamentals per la ciutadania, com el medi ambient, el gènere, la nostra llengua o la classe.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana tenim una aposta clara: hem de crear consciència i generar una alternativa responsable, sense estigmatitzar els consumidors i assenyalar a les grans empreses que es lucren d'aquesta situació.

Enguany, ens trobem en una crisi agreujada: s'han disparat els preus de les matèries primeres i de l'energia, en determinats moments hi ha hagut desabastiment i les grans empreses han augmentat els seus beneficis tres vegades més que els salaris de la classe treballadora.

"Capgirem el consum nadalenc, triem l'alternativa" és el lema de la campanya d'enguany, la qual pretén apostar per l'alternativa de fer un consum responsable i de proximitat, defugint del capitalisme i evidenciant els abusos que es produeixen.

Fent passes en aquesta direcció, aconseguirem generar sobirania arreu dels Països Catalans. Si bé és cert que el consumisme és nociu, apostem per un comerç viu i dinàmic, capaç de redistribuir la riquesa i que abanderi els nostres valors: deslliguem-nos de les urpes dels oligopolis i enfortim un teixit productiu i comercial de proximitat!

Capgirem el consum nadalenc, triem l'alternativa Capgirem el consum nadalenc, triem l'alternativa