Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2019
Comencem la campanya contra el Judici Franquista

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem presentat avui a l’antiga presó Model de Barcelona la nostra campanya contra el judici als presos polítics independentistes. Sota el lema “Canviem la història, condemnem l’Estat” volem mobilitzar a tots els joves del país amb un missatge de denuncia al règim del 78.
 

Just el dia abans del trasllat dels presos, el portaveu del Jovent Republicà, Pau Morales, ha manifestat que “el principal problema del judici no és que sigui una farsa o que es persegueixin idees”, sinó que “rere la toga dels jutges del Tribunal Suprem s’hi amaga el règim del 78”, un Tribunal que considerem que és un cau de la ultradreta desacomplexada.
 
Morales ha afirmat que la democràcia està amenaçada ja que a partir d’ara qualsevol manifestant podrà ser acusat de rebel·lió i per tant que en aquest judici es jutjarà a tothom. Els moviments socials que treballen i s'organitzen per una millor sanitat, una bona educació o per aturar els desnonaments, per posar alguns exemples, seran el següents a rebre la repressió de l'Estat espanyol si no li parem els peus.
 
És en aquest context que les Joventuts d’Esquerra Republicana hem presentat una ambiciosa campanya que aprofitarà els prop de 1.500 militants de l’organització. Enganxarem més de 100.000 adhesius per tot el país, farem desenes murals, mítings i més d’un centenar de paradetes informatives.
 
Tot plegat per canviar el rumb del judici a través d’una mobilització àmplia i massiva que vol aconseguir l’absolució i la llibertat del país. En aquest sentit, també hem anunciat que secundarem la vaga general convocada per la Intersindical el dia que comenci el judici.

Pau Morales, portaveu del Jovent Republicà, ha explicat que només vencerem el judici si som capaços de mobilitzar-nos massivament Pau Morales, portaveu del Jovent Republicà, ha explicat que només vencerem el judici si som capaços de mobilitzar-nos massivament