Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2006
DIADA DE MALLORCA 2006

 El 31 de desembre del 1229 les tropes catalanes del rei en Jaume entraven a Ciutat de Mallorca. Aquest dia marca el començament de la catalanitat de la nostra terra, la nostra pertinença a la nació catalana.

 Gairebé vuit segles després, el jovent català no es resigna  a oblidar la seva identitat. Volem ser ciutadans i ciutadanes d’un poble lliure, els Països Catalans, que volem reunificats, socialistes, ecològicament sostenibles i en plena llibertat.

 Les JERC, el jovent independentista, portam més de 70 anys lluitant per l’alliberament social i nacional del nostre poble, i estam en constant expansió arreu dels Països Catalans, el que ens ha fet esdevenir la primera organització política juvenil de la nostra nació.

 Els constants atacs a la nostra llengua i cultura, la corrupció dels que es fan dir els nostres governants, la dificultat d’accedir a un ensenyament plenament en català i de qualitat, o la impossibilitat de trobar un habitatge o una feina dignes, no fan més que reforçar la lluita juvenil que encapçalam.

Si vols una terra lliure, sobirana i socialista, vine amb les JERC!

diada_de_mallorca_2006.jpg diada_de_mallorca_2006.jpg