Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2019
El jovent combatem el feixisme, aixafem l'Estat!

Les Joventuts d’Esquerra Republicana afrontem les eleccions del 28 d’abril al Congrés i al Senat amb una campanya per mobilitzar el jovent independentista contra el feixisme i la repressió.

Després que Pedro Sánchez convoqués les eleccions a causa de la seva incapacitat per dialogar, l’independentisme hem d’agafar encara més força per decantar la balança a favor de la democràcia. Anem a Madrid per posar sobre la taula l’autodeterminació i la llibertat dels presos polítics.
 
En aquest combat, els joves som una peça imprescindible per aconseguir que tot avanci. Vam ser-hi l’1O, vam liderar el 8M, ens estem organitzant a les mobilitzacions pel clima… i ara hem de tornar a sortir al carrer perquè l’Estat espanyol, a la deriva de l’extrema dreta, no garanteix ni el progrés social ni una democràcia real. Cal que siguem una muralla humana contra el feixisme.
 
Les velles estructures de la monarquia neguen que puguem decidir el nostre futur en un referèndum i el govern de Sánchez ni tan sols ha derogat la reforma laboral del PP que ens castiga amb la precarietat. L’independentisme d’esquerres som els únics que podem aixafar el règim del 78. Fem-ho!

L’independentisme d’esquerres som els únics que podem aixafar el règim del 78. Fem-ho! L’independentisme d’esquerres som els únics que podem aixafar el règim del 78. Fem-ho!