Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2011
Eleccions al Congrés, 20 de novembre de 2011. Lluita pels teus somnis! DESPERTA!


Les JERC combinem la nostra lluita de carrer amb la lluita des de les institucions. I no renunciem a cap plataforma per fer-nos sentir. Tant és així que som presents als Ajuntaments del nostre país i al Parlament del Principat de Catalunya. Per això, a les properes eleccions generals a les Corts de l’estat espanyol del proper 20 de novembre, ens presentem dins les candidatures de l’esquerra independentista en totes les circumscripcions dels Països Catalans amb la voluntat  de ser la veu referent del jovent del nostre país al congrés de l’estat espanyol, on encara hi figuren massa competències i s’hi decideixen massa qüestions que ens afecten com a ciutadans i com a país.
 
Les dificultats per accedir a un habitatge digne, la precarietat laboral juvenil lligada a una taxa d’atur jove ferotge, la transformació del sistema universitari ... dificulten l’emancipació del jovent i són el nexe comú de la majoria de la gent jove dels països Catalans.  Per primera vegada ens trobem davant una generació més ben preparada que les anteriors però amb menys capacitat per dur a terme el seu projecte de vida. La crisi que nosaltres no hem provocat ens afecta de manera salvatge i només tenim una sortida: combatre el capitalisme i l’especulació i caminar cap a un estat del benestar sòlid i just.
 
Així mateix, el nostre país pateix una doble crisi, perquè més enllà de la financera, existeix un espoli fiscal que escanya els ciutadans dels Països Catalans. Des de les JERC tenim clar que només hi ha una solució: la Independència. La gestió dels nostres recursos és la base per desenvolupar-nos com a societat i de convertir-nos en un dels Països capdavanters d’Europa. És per això que els Països Catalans decidim decidir. Tenim pressa i no podem esperar més.
 
Des de les JERC presentem una nova manera de fer política, l’única alternativa a les forces espanyolistes que ens neguen com a poble, i que són dues cares de la mateixa moneda, PP i PSOE, i al clientelisme de CiU. La nostra és una tasca destinada a crear una societat on ser jove no representi una dificultat afegida per desenvolupar-se com a ciutadà, on prevalguin els valors de la justícia, la igualtat i la llibertat. Volem ser homes i dones lliures en un país lliure.

Sabem que els nostres somnis, els nostres objectius, estan a tocar! Només cal lluitar per aconseguir-los!

LLUITA PELS TEUS SOMNIS! DESPERTA!