Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2011
Eleccions Municipals 2011 (22M)


El 22 de maig hi ha convocades les eleccions municipals arreu dels Països Catalans i les eleccions autonòmiques al País Valencià i Illes Balerars.

El jovent independentista no podem restar impassibles a aquestes convocatòries i precisament centenars de joves de les JERC prenem la paraula en aquests comicis i fem un pas endavant i ens presentem a les candidatures municipals per construir les nostres viles i ciutats. Els ajuntaments són l'administració més propera a la ciutadania, des d'on es prenen les decisions que més directament afecten a la seva gent. I com a tal, des de les JERC, reivindiquem uns ajuntaments que treballin pel seu jovent, que comptin amb ells i elles per prendre les decisions i que situin la problemàtica de l'emancipació en el centre de l'agenda política municipal.

Des de sempre les JERC hem tingut clara la nostra doble vessant: la lluita al carrer i el front institucional. El proper 22 de maig es configurarà un nou mapa polític municipal. Les JERC hem fet molta feina als municipis on els últims anys hem estat presents. I tenim molts més projectes, idees i propostes per desenvolupar als i pels nostres municipis.

Aquí hi podràs trobar les diverses imatges i material de campanya, el nostre programa, els nostres vídeos electorals....en definitiva tot el material perquè tu també puguis ajudar-nos a fer arribar el missatge del jovent independentista. Construïm els Països Catalans des dels Ajuntaments.

Ara és la nostra hora! El jovent prenen la paraula!- Consulta el mapa de les persones candidates de les JERC arreu dels Països Catalans


- Notícia de l'acte polític central de les JERC


- Consulta els actes a l'agenda.