Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2007
Independitza't! el jovent als ajuntaments

Les JERC, l’organització juvenil de l’esquerra independentista, lluitem per uns Països Catalans independents i socialment justos. Ho fem des de molts àmbits i ho fem des del compromís amb els nostres pobles, viles i ciutats, perquè creiem que la lluita per la independència i el socialisme també és la lluita diària per canviar la realitat, sovint injusta, que envolta les condicions de vida del jovent.

El treball als ajuntaments és una eina que les JERC posem a l’abast del jovent dels Països Catalans, perquè creiem que l’emancipació juvenil, social i nacional és possible i és necessària. El nostre compromís amb el jovent del nostre poble, vila o ciutat ens porta a defensar, des dels ajuntaments, les propostes que treballem cada dia en la mobilització juvenil.

Habitatge social de lloguer per a joves, borses joves d’habitatge, assessorament i orientació laboral per al jovent, formació professional adequada a la nostra realitat territorial i que ens permeti entrar en condicions al mercat laboral, instituts i escoles de qualitat, transport públic adaptat al territori i als horaris i necessitats de la gent jove... són els nostres compromisos per a l’emancipació dels joves i les joves.

Construir la independència i el socialisme és construir també, i des dels ajuntaments, les condicions necessàries per fer de l’emancipació juvenil una realitat. El proper 27 de maig està a les teves mans que el teu ajuntament treballi per l’emancipació juvenil. Fes-ho possible.

CAMPANYES LOCALS

- Regional: Maresme i Barcelonès Nord
    Pineda de Mar : 'Construïm la Pineda dels i les joves'
    Imatge de la campanya

-Regional: Ponent
   
Lleida:'Construïm el país des dels ajuntaments'
    Imatge de la campanyaDescarrega't el programa marc de les JERC per a les eleccions municipals.

independitzatel_jovent_als_ajuntaments.jpg independitzatel_jovent_als_ajuntaments.jpg