Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2021
Les idees no viuen sense organització!

Davant l’emergència social que vivim, especialment com a joves, cal ser molts i molts més per fer-hi front i traçar una resposta col·lectiva forta. Implicar-se en una organització com les Joventuts d’Esquerra Republicana és un acte de compromís amb els joves dels Països Catalans, és l’acció més revolucionària per fer possible un present i futur dignes.

Els canvis socials només arriben si hi ha gent que treballa dia a dia per fer-los possible. El Jovent Republicà som una organització formada per més d’un miler de joves combatius d’arreu dels Països Catalans que fem una feina incansable per un projecte col·lectiu i uns principis clars: la independència, la República, el socialisme, el feminisme i l’ecologisme. Com deia Antonio Gramsci, les idees no viuen sense organització!

Tenim un lideratge fort que s’ha consolidat al llarg dels nostres 90 anys d’història. Cal prendre l’exemple de totes les persones que ens han precedit i que han viscut en la seva pròpia pell els anys més victoriosos fins als moments més grisos de la història del nostre país. I això és el que ens ha fet créixer i ser més forts.

Som l’única organització dels Països Catalans que té una estructura consolidada i un projecte sòlid. Som el motor de canvi amb veu pròpia, amb un peu al carrer i un altre a les institucions.

Volem que els joves d’aquest país s’organitzin, i que ho facin amb nosaltres, al Jovent Republicà. Implica-t’hi!

Amb un peu al carrer i un altre a les institucions, lluitem per un present i un futur digne pels joves! Amb un peu al carrer i un altre a les institucions, lluitem per un present i un futur digne pels joves!