Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2019
Rebotem-nos!

Després de la duríssima sentència contra els presos i preses polítiques i de dos anys de repressió sense vergonya, no ens podem resignar. Hem de seguir lluitant per la llibertat, l’autodeterminació i la República. Hem de continuar rebotant-nos contra les injustícies, la repressió i el règim del 78. Acompanyant aquestes setmanes intenses de mobilització, l'independentisme hem de rebotar-nos també a les institucions espanyoles. Aquest 10 de novembre la candidatura d'Esquerra Republicana té l'oportunitat d'aconseguir una victòria front del PSOE a Catalunya i el jovent independentista hi tenim molt a dir.

Si aquestes eleccions les guanya el PSOE no dubtarà en aliar-se amb els seus amics de l’Ibex: Ciutadans i el Partit Popular. És per això que les Joventuts d’Esquerra Republicana ens veiem obligats a enfortir-nos per impedir un retrocés dels nostres drets socials, civils i polítics. Per això continuem treballant perquè l’independentisme sigui encara més fort.


El jovent independentista hem de tenir veu directa al Congrés de diputats per reclamar l’amnistia dels presos polítics i exiliats, l’autodeterminació i la independència dels Països Catalans.

En només 6 mesos s’ha vist que és imprescindible que una jove republicana com la Marta Rosique sigui diputada per utilitzar Madrid com un altaveu de les reclamacions dels independentistes. En aquest temps s’ha reunit amb entitats d’arreu dels Països Catalans i ha defensat les seves demandes, ha iniciat contactes internacionals per guanyar suports, ha defensat el dret a acollir refugiats i l’Open Arms, ha denunciat els grans poders econòmics reunits a Biarritz pel G7 i ha defensat el model d’escola catalana davant dels atacs de Ciutadans.

 

Hem de denunciar els abusos policials i les vulneracions del dret a manifestació que hi ha hagut aquestes setmanes davant dels màxims responsables de la repressió: el ministre d’Interior del govern espanyol i el president Pedro Sánchez. Si aquest 10 de novembre Esquerra Republicana treu un bon resultat també ho farà tot l'independentisme, amb una jove que ha participat de totes les mobilitzacions i que està compromesa en combatre la criminalització del jovent.


Eleccions 10N: Rebotem-nos! Eleccions 10N: Rebotem-nos!