Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2017
Repressió o República. Tu tries!

Demà dilluns 4 de desembre comença la campanya electoral. Una campanya en unes condicions dubtoses de democràcia que no podem obviar ni normalitzar. Hi anem a partir d’una convocatòria il·legal, il·legítima i probablement tramposa d’eleccions feta per part del govern espanyol. Hi anem sota un ambient de censura i setge policial, judicial i social, i amb els nostres representants polítics i socials, molt especialment el nostre cap de llista, Oriol Junqueras, empresonats.

 

Tot plegat només ens deixa una única sortida: cal guanyar amb contundència aquestes eleccions. Cal mobilitzar més que mai el jovent per censurar a les urnes el 155, la repressió de l’Estat i el foment de l’anticatalanisme, que s’extén a tots els nivells. Només amb una victòria contundent de l’independentisme podrem aturar aquesta ofensiva autoritària.

Alhora aquestes eleccions han de servir per donar un nou missatge. Un missatge de democràcia, d’esperança, de justícia social i de República. Una victòria electoral de l’independentisme d’esquerres obrirà una nova etapa en la qual més enllà de recuperar les institucions pròpies i exigir l’alliberament dels presos polítics, ha de servir per ratificar la República a ulls del món i a ulls de la pròpia ciutadania del nostre país. També ha de servir per avançar socialment en tots aquells àmbits que fins ara ens vèiem limitats pel bloqueig autonòmic, i iniciar un procés popular constituent en el qual dibuixem, entre totes i tots, el país que volem, posant les bases per aixecar la nova República.

És per això que les Joventuts d’Esquerra Republicana farem campanya amb la candidatura d’Esquerra Republicana, una candidatura de país, netament d’esquerres, diversa i transversal. Perquè som conscients que només amb una àmplia mobilització ciutadana i una contundent victòria electoral de l’independentisme deixarem enrere la repressió i tindrem l’oportunitat de construir una República emancipadora del jovent. Perquè el 21D tu tries: REPRESSIÓ O REPÚBLICA.

 

Repressió o República. Tu tries! Repressió o República. Tu tries!