Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2016
Torna l'Acampada Jove! El 14, 15 i 16 de juliol a Montblanc

Aquest matí, l’organització del festival ha publlicat a les xarxes socials el cartell musical complet de la vint-i-unena edició del festival, on també es detallen els dies en què actuarà cada una de les bandes convidades a Montblanc.

D'aquesta manera, dijous serà el torn de La Raiz, Talco, Animal, Miquel del Roig, Doctor Prats, El Son de la Chama, La Barraca i DJ OGT. Divendres es podrà gaudir de les actuacions d'Aspencat, Green Valley, Lágrimas de Sangre, Buhos, Atupa, VaDeBo, Sense Sal i Tropical Riots. I dissabte l'Acampada Jove acollirà Oques Grasses, Auxili, Ebri Knight, Strombers, Obeses, La Terrasseta de Preixens, Bonobos i DJ Sendo. Aquests són els 21 grups que tindran cabuda als espais interiors del recinte de l'Acampada Jove, l'escenari Independència i la Carpa Tio Canya.

Xavi Sarrà i Feliu Ventura, última incorporació al cartell

L'últim anunci que ha fet l'organització al cartell del festival ha estat la incrporació del duet de Xavi Sarrià i Feliu Ventura, un espectacle que sota el nom de Llibres, batalles, cançons combina les creacions més mítiques dels dos artistes amb passatges de les seves novel·les Totes les cançons parlen de tu i Com un record d'infantesa. Repassarant la seva història i el passat recent de la música del nostre país parlant-nos de memòria i compromís, records i experiències, ferides i esperances.

El director de l’Acampada Jove, Gerard Gómez del Moral, ha volgut destacar “la incorporació al cartell de dos músics de casa nostra que han tingut una especial rellevància en la normalització de la música en català”. En aquest sentit, Gómez del Moral, ha recordat que “tant Feliu Ventura com Xavi Sarrià amb Obrint Pas, formen part de la història del festival, han trepitjat el nostre escenari moltíssimes vegades i tornen per recordar-nos i fer-nos vibrar amb les seves cançons”.

Amb aquest anunci, l’Acampada Jove també posa a la venta les entrades per dies del festival que tindran un preu de 18€ dijous i 22€ divendres i dissabte. L'abonament pels tres dies està a la venda per 48€.

Cartell de l'Acampada Jove 2016 Cartell de l'Acampada Jove 2016