Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2024
Tornem-hi!

Durant aquests tres anys de la presidència republicana a la Generalitat de Catalunya, hem demostrat ser la punta de llança a l'hora de traslladar les reivindicacions històriques dels moviments juvenils dels carrers a les institucions. Hem fet possible moltes demandes que, durant massa temps, els governs d’altres partits han obviat, tot descuidant les necessitats que tenim els joves de Catalunya. 

El 12 de maig, la ciutadania d’aquest país i, molt concretament, el jovent, haurà de decidir si tornem a posar les nostres demandes i la independència d’aquest país al centre, o si es posa el projecte personalista de Puigdemont o els interessos al servei del capital i d’Espanya d’Illa. 

El Jovent Republicà ho tenim clar! Cal que posem tota la nostra força en fer avançar aquest país socialment i nacionalment. Havent superat una de les etapes més dures de repressió en la història recent, cal que tornem a fixar l’objectiu de la independència com a meta i acabar votant de forma definitiva per exercir-la. Al mateix temps, també, hem de continuar millorant les condicions materials dels joves de Catalunya; millorant l’emancipació entesa des d’una perspectiva tradicional, però, també, des d’una visió més àmplia, incloent-hi la llengua i la cultura, l’emergència climàtica i la participació com a eines d’alliberament social.

És el moment de triar entre una Catalunya forta i que avança o un país que torna endarrere. Tornem-hi per la independència, pel català, pel feminisme i per l’emancipació del jovent!

Tornem-hi - Eleccions catalanes 12M Tornem-hi - Eleccions catalanes 12M