Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.09
2023
11 de setembre - La victòria ens necessita a Catalunya!

S’acosta un nou 11 de setembre i, per tant, una nova Diada Nacional de Catalunya. Com sempre fem, el Jovent Republicà volem aprofitar totes les oportunitats per continuar reivindicant la independència del nostre país, i és que aquesta només té l’objectiu d’assolir una República lliure i pròspera que doni resposta a les necessitats materials dels joves d’arreu dels Països Catalans.

Any rere any, seguim constatant que el jovent dels Països Catalans vivim en una situació de precarietat que impedeix la nostra emancipació. Però, també, sabem que som hereus de tantíssimes lluites que ens han conduït a la defensa de la nació, de la llengua i de la cultura, i també dels avenços socials que hem aconseguit. Som la llavor de moltes de les victòries que ha viscut el país al llarg de tota la història recent!

Tanmateix, som conscients que l’Estat espanyol i francès són dos murs centralistes, regressius i repressius i, per tant, dins de les seves fronteres, no hi tenim futur. Fem una crida al conjunt de la gent jove a organitzar-se per plantar cara a aquests estats i a lluitar per la independència per guanyar més drets i llibertats. El jovent hem de poder viure dignament, sense por a la repressió per la defensa dels nostres ideals! Volem situar la lluita contra la repressió com una prioritat, i també com una fita per continuar avançant en l’autodeterminació i, per tant, reclamem l’amnistia i la fi de la persecució política.

Un nou 11S de mobilització, de lluita i de reivindicació als carrers! Organitzem-nos per avançar cap a les conquestes de drets i llibertats. Joves, la victòria ens necessita!

Cartell de la Diada Nacional de Catalunya 2023 Cartell de la Diada Nacional de Catalunya 2023