Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

26.01
2016
27/01: Concentració contra el genocidi del poble Kurd

Aquest dimecres, 27 de gener, ens unim a la Plataforma de Solidaritat amb el Poble Kurd per denunciar el genocidi que s’està duent a terme amb el poble Kurd per part del govern turc d’Erdogan. A la vegada, ens manifestarem en la commemoració del primer aniversari de l’alliberament de la ciutat de Kobane, quan les milícies TPJ van aconseguir resistir als atacs de Daesh i van aconseguir la victòria.

Amb aquesta concentració volem mostrar el nostre suport vers el poble kurd, un poble que avança cap a l’alliberament de la seva societat, que intenta desfer-se de la dictadura d’Al-Assad i lluita per una transformació social, per tal de construir una societat basada en una democràcia radical, passant per l’alliberament de les dones, i la revolució ecològica.

Les JERC ens unim a aquesta manifestació, per reclamar el dret del poble kurd a la dignitat, a la llibertat. Ens solidaritzem amb la seva lluita, denunciem el genocidi dut a terme pel govern de Turquia i la dictadura d’Al-Assad.

Per tal de mostrar tot el nostre suport vers el poble kurd i el rebuig vers la política repressiva d’Erdogan i el govern turc, participarem a la concentració convocada per la Plataforma de Solidaritat amb el poble kurd, aquest dimecres 27 de gener a les 7 de la tarda davant de la delegació de Turquia (Passeig de gràcia 7, Barcelona).

Imatge convocatòria de la manifestació Imatge convocatòria de la manifestació