Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

10.09
2014
300 anys de resistència, 1714-2014

Les Joventuts d'Esquerra Republicana cridem a la mobilització de cara al proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, per tal que els actes que se celebren arreu del territori siguin un clam per la llibertat  i la justícia social. A banda dels actes territorials, les JERC animem a tota la joventut del país a sumar-se a la Via Catalana 2014, la gran cadena V que recorrerà La Gran Via de les Corts Catalans i l’Avinguda Diagonal de Barcelona.

Demà commemorem el tricentenari d’aquell 11 de setembre de 1714 on les tropes catalanes van lluitar heroicament fins a caure a mans borbòniques, commemorem aquella defensa aferrissada a la nostra manera de fer i de ser que Felip V ens arrabassaria trepitjant la nostra llengua, la nostra cultura i el nostre sistema polític. Enguany, doncs, viurem una diada amb alt contingut històric, però sobretot, viurem una diada que escriurà una pàgina important de la nostra història. A poc menys de dos mesos pel 9 de novembre, aquest 11 de setembre ha de servir per inundar els carrers de Barcelona, per fer onejar a les nostres finestres i balcons banderes estelades i per fer sentir la nostra veu arreu del món. L’onze de setembre de 2014 hem de deixar clar que volem votar.

Actes Nacionals:

DIJOUS 11 DE SETEMBRE
:

9:00h: CONCENTRACIÓ. C/ Bruc amb Ronda Sant Pere, Barcelona. Ofrena floral al monument de Rafel Casanova.

17:14h: VIA CATALANA. Al llarg de l’Avinguda Diagonal i la Gran Via, Barcelona. Concentració per reclamar la llibertat i el referèndum!

19:30h: CONCERT. Pg. Lluís Companys, Barcelona. Festa per la llibertat, on enguany hi haurà els concerts de Els Pets, La Gossa Sorda i Sanjosex.

Cartell de les JERC per l'11 de setembre de 2014 Cartell de les JERC per l'11 de setembre de 2014