Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.10
2017
9 d’octubre: el jovent sortim al carrer, guanyem-ho TOT!

Un 9 d'octubre més, els valencians ens preparem per a celebrar el fet fundacional del que coneguem avui dia com a País Valencià.

Davant la imminent proclamació de la República de Catalunya entorn la diada de tots els valencians, part de l’estament polític s'ha sentit agredit perquè: "Ens van a furtar la diada" i una vegada més han agafat una posició covarda. L'altra opció, la d'agafar el guant que la independència de Catalunya dóna per a fer una passa més cap a l'autogovern i deixar de demanar un "tracte just" per demanar les claus de la caixa ni la contemplen.
 
El País Valencià en molts aspectes està com el Principat de Catalunya fa 10 anys, amb un Estatut al Congrés esperant anys i panys per ser aprovat, amb lleis socialment justes qüestionades pels tribunals i amb el Partit Popular denunciant als tribunals tot allò que no li agrada políticament. Fa 10 anys, a Catalunya, en el govern havia un partit valent com era Esquerra Republicana, eixe partit que, malauradament, falta al govern de la Generalitat Valenciana, o almenys a les Corts per a pressionar al govern i obtindre una major autonomia o inclús, qui sap si d'ací uns anys, treballar per construir la República del País Valencià.
 
Aquesta Diada també servirà per mostrar tot el suport a tots els companys que han patit agressions als seusdrets o físiques i recordar-los que el dia després de la independència de Catalunya no podem deixar de ser independentistes, ja que encara quedaran les repúbliques dels Països Catalans per alliberar.
 
La independència de Catalunya ha de ser un moviment solidari amb la resta de pobles, evidentment també amb la resta dels Països Catalans, i així fomentar, amb el seu exemple, que les societats dels nostres països agafen la iniciativa per engegar processos semblants però autònoms que desemboquin en l’assoliment de la República del País Valencià, la República de Formentera, la República d’Eivissa, la República de Mallorca, la República de Menorca i d’un estatut propi per Catalunya Nord. Perquè els seus ciutadans trien lliurement amb qui volen associar la seva República i des de la plena sobirania assolir els seus reptes de futur.
 
CONVOCATÒRIA UNITÀRIA:
 
Dilluns 9 d’octubre a les 18h a PL Sant Agustí (València)

9 d’octubre: el jovent sortim al carrer, guanyem-ho TOT! 9 d’octubre: el jovent sortim al carrer, guanyem-ho TOT!