Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.01
2007
Acció de les JERPV a l'Expojove

Un grup d'activitstes de les JERPV, han desplegat una pancarta amb el lema "per un mitjà públic i de qualitat: stop manipulació", davant de l'Stand de Ràdio Televisió Valenciana a la fira Expojove de València. Amb aquesta acció els joves independentistes volem denunciar la creixent manipulació dels mitjans de comunicació públics del País Valencià. A més d’uns continguts al servei de la majoria absoluta del Partit Popular, RTVV menysté la nostra llengua oferint-nos uns continguts adulterats i quasi íntegrament en castellà. La creixent externalització de serveis de la radiotelevisió pública, a més, ha portat a l’ens a contreure un deute que caldrà que tots els ciutadans cobresquen amb els seus impostos.

Les JERPV, volem aprofitar la celebració de l’Expojove 2006 per denunciar l’assistència a un esdeveniment infantil de les forces d’ocupació espanyoles amb stands de l’exèrcit espanyol. Considerem que aquells qui tenen la missió d’impedir que els ciutadans no puguem exercir lliurement el nostre dret a decidir, no poden ensenyar valors positius, com la pau, als nostres infants.
 
A més les JERPV denunciem que l’Ajuntament de València, organitzadora de la fira, dóna cobertura a col.lectius d’extrema dreta, que encobreixen i participen en atacs a entitats cíviques i culturals del País Valencià, amb total impunitat, oferint-los espai a l’exposició.

Des del jovent independentista reclamem que la trobada servesca per formar els nostres joves en valors cívics, culturals i de convivència, de manera que trobem incompatible la participació d’empreses com Hasbro, fabricant de joguines bèl.liques i sexistes, o de Terra Mítica, empresa esquitxada per casos de corrupció i especulació urbanística. Denunciem a més que tot i el caire absolutament pacífic de l’acció, els activistes de les JERPV han estat expulsats del recinte firal.
 

expojove-447-138.jpg expojove-447-138.jpg