Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

14.02
2008
Acte central de campanya de les JERC a Reus

Les JERC et conviden a participar a la III Calçotada Independentista organitzada per la Federació Regional del Camp de l'organització juvenil, i que es celebrarà el proper dissabte 23 de febrer a la Palma de Reus, amb el següent programa: 12:30h: Inauguració de la calçotada, a càrrec de Joan Ridao, portaveu del Grup Parlamentari d’Esquerra al Parlament de Catalunya i cap de llista d'Esquerra a les eleccions espanyoles. 13:30h: Calçotada amb el següent menú: Aperitiu, calçots amb salsa romesco, carn a la brasa, taronges, i per beure vi i aigua.

Les JERC organitzen el seu acte central de campanya el proper dissabte 23 de febrer a la Palma de Reus, amb el següent programa:

12:30h: Inauguració de la calçotada, a càrrec de Joan Ridao, cap de llista d'Esquerra a les eleccions espanyoles.

13:30h: Calçotada amb el següent menú: aperitiu, calçots amb salsa romesco, carn a la brasa, taronges, i per beure vi i aigua. Prèviament, Oriol Nicolau, portaveu de les JERC del Camp donarà la benvinguda a tots els assistents.

15:30h: Parlaments. Hi intervindran: els i les candidates de les JERC al Congrés dels Diputats i Gerard Coca, Portaveu Nacional de les JERC; Lluís Aragonès, President regional d’Esquerra al Camp i candidat per Tarragona a les eleccions espanyoles, i tancarà l'acte Joan Ridao.

16:30h: Música a càrrec de Miquel del Roig

Per inscriure's cal ingressar 12 euros al compte corrent 2100 - 0547 - 51 - 0200203770 fins al 18 de febrer.
El dia de la calçotada cal presentar el rebut de l’ingrés i canviar-lo pel tiquet del menjar en arribar al recinte.

T'hi esperem!

La Palma està situada al carrer ample, cantonada amb el passeig Mata, molt propera a l'estació de tren de la ciutat.
Fes clic per veure el mapa.

calcotadareus-499.jpeg calcotadareus-499.jpeg