Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.09
2015
Avancem cap a la independència

El 27 de setembre, els catalans i catalanes vam decidir començar a caminar cap a la independència de Catalunya. Després d’anys de manifestacions massives, d’haver intentat dur a terme un referèndum vinculant, de sentències del tribunal constitucional contra l’exercici de la democràcia i de infinits atacs per part dels representants del govern espanyol; el poble de Catalunya hem pogut decidir el nostre futur en unes eleccions plebiscitàries.

El resultat d’aquestes eleccions és clar: 62 escons a favor de la independència de Catalunya, una majoria claríssima de diputats al parlament per dur a terme el mandat democràtic que la ciutadania els havíem demanat: iniciar el procés cap a la independència de Catalunya.  Un resultat que suma 1957348 vots,  quasi 2 milions de persones van acudir diumenge a les urnes amb un clam clar: independència.

En aquestes eleccions les JERC tornem a aconseguir representació directa al Parlament de Catalunya i, després de comptar durant 3 anys amb la diputada Marta Vilalta, pren el relleu el diputat jove, Gerard Gómez del Moral. D'aquesta manera, les JERC seguirem treballant pel col·lectiu juvenil des de les institucions i portarem la veu del jovent a la cambra catalana.

Acció de les JERC l'11 de setembre Acció de les JERC l'11 de setembre