Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.06
2007
Aznar, el Papa, José Bono, Acebes, Losantos i Bush parlen sobre l'Acampada Jove 2007

El jovent independentista, amb aquest vídeo promocional, vol donar un caire humorístic al festival fent una sèrie d’imitacions dels personatges més característics de la caverna espanyolista que recomanen la prohibició del festival per diferents motius.

Així, doncs, dins el vídeo poden trobar les imitacions de personatges com Federico Jiménez Losantos, locutor de la Cadena COPE; Ángel Acebes, secretari general del Partit Popular; José Maria Aznar, expresident del govern espanyol, i el rei Juan Carlos I. També trobarem les imitacions dels personatges més característics de la dreta mundial com són Joseph Ratzinger, papa de l’església catòlica, i George Bush, president dels EUA.

Pel que fa a les novetats tècniques, aquest any la direcció de comunicació de l’Acampada Jove ha incorporat al portal de vídeos Youtube.com un canal anomenat AcampadaTV (http://www.youtube.com/AcampadaTV), on a partir d’avui es podran anar veient tots els vídeos relacionats amb el festival independentista. Dani Casanovas, director de Comunicació del festival, ha declarat que “actualment l’Acampada Jove 2007 és l’únic festival que gaudeix d’un canal propi al Youtube” i també ha afegit que “amb aquest canal les joves i els joves que vulguin assistir-hi tindran una nova manera de conèixer el festival i podran enviar els seus propis vídeos d’altres anys”.