Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.03
2024
Blanca Noguera serà la cap de llista del Jovent Republicà a les eleccions europees del 9 de juny

L’organització juvenil ha destacat que es tracta d’unes eleccions importants per defensar l’”Europa dels pobles” i per plantar cara a l’extrema dreta 

El Consell Nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana ha escollit a les tres persones candidates per a les eleccions europees del pròxim 9 de juny. La menorquina Blanca Noguera ha rebut la confiança de la militància per ser la cap de llista. Així mateix, Ana Quinto (Pego) i el regidor a l’Ajuntament de Taradell, Adrià Serrarols, l’acompanyaran a la candidatura. 

Blanca Noguera, després de ser escollida cap de llista, ha exposat que “la nostra proposta d’Europa està basada en tres eixos: d’esquerres, antifeixista i sobiranista”. Tanmateix, Noguera ha assegurat que “ara és l’hora d’una Europa que afronti els problemes de la ciutadana, especialment, de la gent jove, i es mulli en les qüestions importants”. 

Finalment, s’ha volgut posar de manifest que es tracta d’unes eleccions en què estan en joc els valors democràtics i els drets de la classe treballadora. Així doncs, els republicans estan convençuts que caldrà fer un esforç per mobilitzar a tota la gent independentista i d’esquerres per tal de frenar a l’onada reaccionària que recorre Europa. 

Blanca Noguera, cap de llista del Jovent Republicà a les eleccions europees Blanca Noguera, cap de llista del Jovent Republicà a les eleccions europees