Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.09
2020
Carme Forcadell participa a l’Escola de Formació del Jovent Republicà

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Santa Maria de Palautordera l’Escola Nacional de Formació de les Joventuts d’Esquerra Republicana, la trobada anual de l’organització juvenil per reflexionar sobre diversos àmbits de la nostra societat. Forcadell ha inaugurat l’Escola i ha animat els joves que hi han assistit a persistir i treballar per la transformació feminista, ecologista i tecnològica i a continuar avançant cap a la República catalana.

El dissabte 19 de setembre s’han celebrat xerrades sobre la situació del món cultural, un debat sobre internacionalisme i com fer front a l’imperialisme, una xerrada sobre el model policial republicà per evitar abusos i una formació sobre alternatives al capitalisme. Diumenge s’ha organitzat una taula rodona per aportar eines per combatre el populisme, l’autoritarisme i l’extrema dreta. Finalment la cloenda ha anat a càrrec del portaveu nacional del Jovent Republicà, Pau Morales.

Enguany l’Escola Nacional de Formació s’ha hagut d’adaptar a la situació de pandèmia de la COVID-19 i s’ha establert un protocol per respectar la distància de seguretat, garantir l’ús del gel hidroalcohòlic i l’ús de mascaretes.

Forcadell ha demanat als assistents persistir en la lluita Forcadell ha demanat als assistents persistir en la lluita